Betalingsvilkår

Postoppkrav

Servicepakke med postoppkrav vil si at du får en lapp i posten om at det er kommet pakke til deg på ditt lokale postkontor. Du betaler pakken i skranken på posten når du henter den. Eventuelt oppkravsgebyr er inkludert i de fraktprisene vi oppgir.

Fitness World sender alle forsendelser som pakker for å sikre trygg behandling, forsikring og full sporing av forsendelsen. Hvis du ikke bruker Hjem på kvelden, må du derfor uansett på postkontoret for å hente pakker.

Hvis en forsendelse inneholder flere kolli, betaler du oppkravsgebyret kun én gang. Hjem på kvelden-leveringer kan betales med BankAxept-kort.

Kredittkort / Paypal

Betaling med kredittkort er trygt og enkelt. Du taster inn kredittkortnummeret ditt, utløpsdatoen og en verifiseringskode (CVC2) og kan deretter vente på leveringen. Vi samarbeider tett med PayPal for å sørge for en kjapp prosessering av din kredittkortinformasjon og alt foregår i meget sikre former med kryptering. Ingen får fysisk se ditt kredittkortnummer gjennom hele betalingsprosessen.

Når du legger en ordre hos oss med ditt kredittkort blir det gjort en autorisasjon på kredittkortet ditt. Dette betyr at vi sjekker at kortet er ekte og at det er dekning på det. Vi gjør så en reservasjon, hvor beløpet du handler for blir reservert for sitt bruk. Dette vil si at pengene fremdeles er på kortet ditt, men at de ikke kan røres av andre enn PayPal så lenge ordren eksisterer.

Dersom du kansellerer en ordre vil reservasjonen heves og pengene frigjøres på kortet ditt (innen to «bankdager»). Det er først når vi har pakket varene ferdig og har klargjort pakken for forsendelse at pengene blir overført fra ditt kredittkort til oss.

X